Kenneth Smit logo

Verkooptraining

 

Salestalent moet gekoesterd én ontwikkeld worden. Dat is de enige manier om gestelde doelen te kunnen bereiken. Daarom voelen wij ons mede verantwoordelijk om direct te werken aan een succesvolle carrière van uw commerciële team. Om dit te realiseren werken nauw samen met het gerenommeerde trainingsbureau Kenneth Smit Training.

De reden dat wij hebben gekozen om met Kenneth Smit Training samen te werken: Talent moet je continu ontwikkelen en trainen om succesvol te blijven. Derhalve worden de kandidaten van Proud People Sales & Marketing na een succesvolle bemiddeling getraind door Kenneth Smit training, uiteraard op kosten van Proud People.

Kenneth Smit Training is in Nederland marktleider op het gebied van verkooptrainingen. Dat doen zij met praktijkgerichte verkoop-, management- en communicatietrainingen die binden, boeien én bijdragen aan het bedrijfsresultaat en een succesvolle carrière.

Waarom trainen met Kenneth Smit? Download de Kenneth Smit Training white paper met extra informatie.

Als u direct meer wilt weten over hoe u uw team weer slagvaardig kunt maken om succesvol te blijven, dan kunt u contact opnemen met John van Meulen van Kenneth Smit Training op telefoonnummer 06 4165 0202 of via j.vanmeulen@kennnethsmit.com.

U kunt ook kennismaken met John op Linkedin en op Youtube.