SHL_2

Assessments

 

Professionele werkgevers besteden veel aandacht aan het plaatsen van de juiste personen in de juiste functies. Onze partner SHL Group is wereldmarktleider in het beoordelen van mensen in werksituaties aan de hand van objectief assessment. Bij Proud People Sales & Marketing onderbouwen we onze kandidaten middels een dergelijk assessment waarom wij vinden dat de aangeboden kandidaat de juiste match heeft met uw organisatie.

Vanuit de visie dat mensen het belangrijkste kapitaal zijn binnen organisaties, helpt SHL Group u met het behalen van uw strategie en het vergroten van uw performance, door het maximale uit uw mensen te halen. Zij doen dit door u te helpen uw strategie te vertalen naar een leidende talent management agenda die invulling geeft aan het objectief en betrouwbaar selecteren, beoordelen en ontwikkelen van uw huidige en toekomstige medewerkers. Op deze wijze bouwt SHL Group dagelijks met duizenden klanten aan hun succes en hebben zij in de 30 jaar van hun bestaan een leidende rol opgebouwd in talent management.

  • Hoe kan ik een hoger rendement uit mijn verkooporganisatie halen?
  • Hoe kan ik er voor zorgen dat onze werknemers gemotiveerd zijn en passen binnen de huidige of toekomstige bedrijfscultuur?
  • Hoe kan ik toekomstige leiders identificeren en ontwikkelen?
  • Hoe kan ik er voor zorgen dat de juiste mensen, op het juiste moment, op de juiste plek zitten?
  • Hoe kan ik werknemers in de organisatie behouden die ik in de toekomst nodig zal hebben?

Als u ook antwoord op één of meerdere van deze vragen wilt hebben, of als u geïnteresseerd bent in de diensten en oplossingen van SHL Group, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over onze aanpak en resultaten.